Stress

Stress

Olielampen lyser på instrumentbrædtet i din bil - kører du videre eller holder du ind til siden og fylder olie på??

Det er som ofte først, når vi kigger tilbage på et stress-nedbrud, at vi med bakspejlets klogskab kan se alle de advarselslamper, der blinkede til os. Kroppen forsøgte at få os til at holde ind til siden og hælde olie på motoren, men vi lyttede ikke til signalerne - eller vi opdagede dem måske slet ikke i farten.

Jeg tilbyder dig hjælp til at håndtere stress gennem personlig rådgivning og behandling af den stresstrætte krop:

Forløbet består af 5 sessioner på i alt 6 timer, der inkluderer:

  • 3 individuelle rådgivningssessioner med fokus på din hverdag med stress
  • 2 senetens-behandlinger (læs mere om behandlingen her)

Sammen sætter vi målene for dit forløb, og jeg er med dig på din forandringsrejse. Med udgangspunkt i min uddannelse og erfaring som sundhedsmentor og senetens-behandler, vil jeg sparre og støtte dig i at holde den kurs, du sætter – både for din krop og din sjæl.

Samlet pris: 4.500 kr. 

Du får:

Når du er færdig med forløbet, vil du have redskaber til at håndtere stressen i din hverdag. Derudover vil du få et indblik i hvilke områder, du kan forbedre for dig selv nu og her.

 

Hvorfor en kombination af samtale og behandling?

I mine syv år som senetens-behandler har jeg oplevet mange kunder, der er kommet til mig for at få afhjulpet deres fysiske smerter. Igennem samtale om smerterne og kundens situation har vi i mange tilfælde opdaget, at der lå mere bag de fysiske skavanker end først antaget.

 

Mange er gået fra min briks og sagt, at det ikke kun var fysisk behandling – men også en form for terapi. Men jeg har ofte følt, at ikke kunne nå at gå ordentligt i dybden med at rådgive min kunder med stress og sygdom, når de lå på min briks.