Jeg har lært meget i dette forløb

Annette, nakkespændinger

"Jeg havde igennem længere tid haft voldsomme problemer med spændinger i nakken, som af og til kunne føles som et nakkehold. I ganske få perioder virkede det som om det var væk, men det vendte altid tilbage og slugte al min energi og mit overskud og jeg begyndte at overveje, hvorvidt disse spændinger var kroniske og noget, som jeg måtte leve med.

Senetenbehandlingerne hos Lisa hørte jeg om fra et familiemedlem, som havde haft gode erfaringer med disse. Tankegangen med, at hele kroppen hænger sammen, og at der ikke blot kan behandles lokalt, tiltaler mig meget - og det skulle også hurtigt vise sig, at min krop reagerede særdeles godt på behandlingerne. Spændingerne aftog allerede efter første behandling, hvilket jo i sig selv var en stor lettelse.

Den største gevinst for mig har dog været, at senetenbehandlingerne og tiden med Lisa har fået mig til at tænke anderledes og forstå, at hvis min krop skal fungere optimalt, så er jeg nødt til at lytte til den og selv være med til at undersøge, hvad den har brug for. Jeg har lært meget i dette forløb og ved nu, at det tit er små ændringer i hverdagen, der kan gøre en forskel for helbredet. Så selvfølgelig har behandlingerne rent fysisk haft en virkning på mig, men på det mentale plan tager jeg så mange ting med mig derfra, at jeg til enhver tid vil anbefale disse behandlinger."