Længerevarende smertelindring

Bettina, skoliose

Jeg har haft problemer med rygsmerter (bækken og lænd) i de sidste mange år og jeg har forsøgt mig med mange forskellige behandlings former lige fra kiropraktik og fysioterapi samt øvelser, til behandlinger som akupunktur m.fl. som kun havde en meget kortvarig effekt og smertelindring og primært fokuserede og behandlede problemområdet. 

Den holistiske tilgang i senetensbehandling, hvor det ikke blot er problemområdet der vurderes og behandles men kroppen som en helhed, i kombination med Lisa’s erhvervede viden om manuel behandling of led (muskoskeletal), samt gode råd og vejledning til øvelser/udstrækning og hjælpemidler (i dagligdagen) fuldender denne behandlingsform.

Senetensbehandlingen har været en afgørende hjælp for mig og det er den eneste behandling der har åbnet for en forståelse omkring mine rygproblemer, samt tiltag til at afhjælpe dem og ikke mindst giver mig længerevarende smertelindring.

Endvidere, finder jeg stor tryghed i Lisa’s brede erfaring og forståelse af krop og sind, samt hendes engagement og interesse for én – som person og ikke blot ´patient’. Min oplevelse med Lisa’s behandlingsform har kun været positivt og den som jeg (ved behov) fremafrettet vil benytte og kun kan anbefale andre at prøve – som det første og ikke det sidste!