Store fremskridt og vedvarende effekt!

Signe, skulderskade

Skulderskade

Jeg er skulderskadet i 2001 og opereret i 2004 og igen i 2010 som følge af en håndboldskade. Jeg har i de mellemliggende år modtaget mange forskellige slags behandlinger, som ikke har haft en vedvarende effekt.

Jeg mødte Lisa første gang i 2011, hvor jeg havde en skulder, som ikke fungerede. Jeg havde konstante smerter, irritation og uro i min skulder. Endvidere havde jeg et ”dødt” område omkring mit skulderblad, hvilket var rigtig ubehageligt.  Jeg oplevede at min skulder generede mig i hverdagen og satte mange begrænsninger. Lisa gik ind og behandlede hele min krop og ikke kun symptombehandlede min skulder, som mange tidligere behandlinger har båret præg af.

Den første uge fik jeg behandling hver 2. dag. Jeg var rigtig rigtig tæt efter behandlingen og havde i starten lidt svært ved at mærke, hvad der egentlig skete i min krop, fordi jeg følte hele kroppen arbejdede. Men efter kort tid skete der store fremskridt og der blev længere og længere imellem mine behandlinger, og effekten har været vedvarende!

I dag har jeg ingen problemer med min skulder overhovedet. Jeg modtager stadig behandling hos Lisa ind imellem, men nu er det mere som forebyggende behandling i forhold til deltagelse i f.eks. maraton. En behandling hos Lisa medfører, at jeg ved, at jeg under et løb har de bedste forudsætninger for at yde optimalt.