S-formstræning

top


Kender du til

Nakke-skuldersmerter måske pga arbejdsstillinger?

Iskias?

Hård træning, der giver stramme muskler?

Du skal igang efter sygdom?

Smerter, der forværres ved træning?

Bristede intentioner om mere bevægelse fordi du får startet for ambitiøst?

OSV OSV - 

S-formstræning er en blid træningsform, der tilgodeser de fleste udfordringer, du kan komme ud for.

Alle led aktiveres på en blid og hensynsfuld måde, hvor du bliver guidet til at udføre øvelsen, der hvor du kan være med.

Vi får pulsen op og lidt ved på panden. Vi bevæger os til skøn musik, som bringer minder hos mange:

Træning der: "Gør en verden til forskel" "Øger bevægelighed og smidighed til anden aktivitet" "Smertelindrer" "Afstresser!"

S-formstræning® arbejder med kroppen som en sammenhængende helhed. Træningsmetoden bevarer ryggens naturlige krumninger og dine holdningsbærende muskler trænes optimalt. Træningen styrker slappe muskler, giver smidighed til stive og forkortede muskler og virker generelt ledaflastende.

Formålet er at optimere nervernes plads og deres passage fra rygsøjlen og til de yderliggende dele af kroppen, som en naturlig del trænes de dybe muskler, bækkenbunden og maven, samt vejrtrækningen for at fremme din generelle helbredstilstand.

Vi arbejder målrettet med kroppens holdningsbærende muskler - de dybe mavemuskler, bækkenbunden, de store rygmuskler. Vejrtrækningen understøtter afspænding af musklerne. Nakke- og skuldermusklerne bliver aktiveret på en hensigtsmæssig måde, med smidighed og smertelindring som resultat.

Vi træner en time til musik, som vi kender og ofte synger med på.

Træningsholdene tilbydes i samarbejde med VENDIAFitness.

Holdene er meget populære, så husk tilmelding i god tid! Men husk også at melde fra i god tid - en anden bliver måske glad for at få din plads!

Tirsdage kl. 17-18

Fredage kl. 8-9 og 9.15-10.15

Tilmelding nødvendig. Priser her

Kontakt VENDIAFitness for yderligere oplysninger her